Forumland Μεσιτικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη +30 2310 334001
Κωδικός ακινήτου:

GR | EN

Η Εταιρεία

Η Εταιρεία μας

Μαζί μας, τα όνειρα σας γίνονται πραγματικότητα!

H Forumland ιδρύθηκε το 1999 στην Θεσσαλονίκη ως εταιρία κτηματομεσιτικών υπηρεσιών-σύμβουλοι & εκτιμητές ακίνητης περιουσίας.

Ιδρυτές της εταιρίας είναι ο κ. Σπύρος & κ . Δήμητρα Ντίνου.

Οι άνθρωποι της Forumland με τον επαγγελματισμό, την δημιουργικότητα, το ομαδικό πνεύμα αλλά και το ήθος που τους διακρίνει, κατάφεραν να αναγνωρίζουν και να ικανοποιήσουν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον με στόχο την θετική και άμεση επίδραση στις ζωές των ανθρώπων που επιλέγουν τις υπηρεσίες μας. Η αγορά ενός αξιόλογου ακινήτου είναι μια εξαιρετική κίνηση - δεν αποτελεί, όμως, παρά το θεμέλιο για μια επιτυχημένη επένδυση. Η διαχείριση του ακινήτου είναι αυτή που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την απόδοση και την εν γένει επιτυχία της επένδυσης!

Η αγορά ή η πώληση ενός ακινήτου είναι όνειρο και σκοπός ζωής.

Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι και πιστεύουμε ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Οι άνθρωποι της Forumland είναι νέοι, με δημιουργική διάθεση και ταυτόχρονα διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία για να προσφέρουν ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες . Η επιτυχής και δημιουργική πορεία μας οφείλεται στους συνεργάτες μας. Οι άνθρωποι μας με τον επαγγελματισμό, τη δημιουργικότητα, το ομαδικό πνεύμα αλλά και το ήθος που τους διακρίνει, κατάφεραν να αναδείξουν την Forumland , υπό συνθήκες έντονου ανταγωνισμού, ως την πλέον δυναμική και καινοτόμο παρουσία στο Real -Estate (Διαχείριση ακινήτων) . Ο απώτερος σκοπός της δουλειάς μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας ,η καλύτερη προώθηση των ακινήτων μας με σύγχρονη και στοχευμένη διαφήμιση σε μαζικές αποστολέςplus διαφήμιση σε social media.

Μέσα σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας, η forumland δεσμεύεται να παρέχει ποιοτική εξυπηρέτηση και άμεση ανταπόκριση σε οποιοδήποτε ανάγκη σας και θεωρεί ότι η επιτυχία της κρίνεται από την επιτυχημένη συνεργασία μαζί σας και από την ποιότητα των υπηρεσιών της. Ελάτε στα γραφεία μας για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας!

Σκεφτείτε και αποφασίστε, κέρδος ή ζημία;

Μην χάνετε χρόνο, μην ψάχνετε άδικα! Η Forumland είναι ο δικός σας σύμβουλος!


 

Από το Blog μας

  • Ποια είναι τα έξοδα ακινήτου για τον αγοραστή ;
    Ποια είναι τα έξοδα ακινήτου για τον αγοραστή ;
    14/1/2026

    Τα έξοδα αγοράς ακινήτου στην Ελλάδα κυμαίνονται συνήθως από 6% έως 10% της αξίας του ακινήτου, περιλαμβάνοντας φόρους (ΦΜΑ 3% + ΟΤΑ 0,3%), αμοιβές συμβολαιογράφου (0,8%-1,2% + ΦΠΑ), δικηγόρου (0,5%-1% + ΦΠΑ), μεσίτη (2% + ΦΠΑ από κάθε πλευρά), και έξοδα κτηματολογίου/υποθηκοφυλακείου (περίπου 0,5% + ΦΠΑ) , μεταφράσεων (για αλλοδαπούς) και πιθανές χρεώσεις δανείου.

  • Ισραηλινό επενδυτικό ενδιαφέρον σε ακίνητα στην πόλη της Θεσσαλονίκης!
    Ισραηλινό επενδυτικό ενδιαφέρον σε ακίνητα στην πόλη της Θεσσαλονίκης!
    7/12/2025

    Τον τίτλο της εθνικότητας, που έχει τοποθετήσει τα περισσότερα κεφάλαια σε επενδυτικά ακίνητα στην πόλη της Θεσσαλονίκης την τελευταία τριετία, κατέχουν ατύπως οι Ισραηλινοί, που προ της πανδημίας επένδυσαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ σε αγορά κτιρίων ξενοδοχείων, μικρών βιοτεχνιών και διαμερισμάτων, εντοπίζοντας ευκαιρίες στις τιμές λόγω της οικονομικής κρίσης του 2009 και διαβλέποντας αναπτυξιακή προοπτική για την περιοχή -και άρα για το real estate της.

  • 3 Λόγοι για να Ξεκινήσεις την επένδυση σε ακίνητα
    3 Λόγοι για να Ξεκινήσεις την επένδυση σε ακίνητα
    12/1/2025

    Η επένδυση σε ακίνητα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αποτελεί μια γνωστή σε όλους διαδικασία καθώς τα ακίνητα λειτουργούν ως επενδυτικά οχήματα εις τον αιώνα τον άπαντα. Οι 3 βασικοί λόγοι για επένδυση σε ακίνητα είναι η δημιουργία σταθερού παθητικού εισοδήματος μέσω ενοικίων, η προστασία και αύξηση κεφαλαίου (αποτιμητική υπεραξία) σε βάθος χρόνου, και η φορολογική βελτιστοποίηση και η διαφοροποίηση χαρτοφυλακίου, προσφέροντας σταθερότητα σε σχέση με άλλες επενδύσεις.