Forumland Μεσιτικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη +30 2310 334001
Κωδικός ακινήτου:

GR | EN

Υπηρεσίες

Δάνεια

Αγοράστε, επισκευάστε ή ανακαινίστε το σπίτι σας με βάση τα οικονομικά σας!

Στεγαστικό δάνειο από την Εurobank παίρνετε για να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε σπίτι. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε οικόπεδο. Με νέο δάνειο αποπληρώνετε παλαιότερο στεγαστικό δάνειο που έχετε σε άλλη τράπεζα. Σε όλη τη διάρκειά του μπορείτε υπό προϋποθέσεις να αναπροσαρμόσετε τη μηνιαία δόση.

Νοικοκυριά που είναι συνειδητοποιημένα και γνωρίζουν την πιστοληπτική ικανότητά τους προσέρχονται να ζητήσουν δάνειο από την τράπεζα, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα οκτώ στα δέκα αιτήματα για στεγαστικά δάνεια να εγκρίνονται.

Πώς χρηματοδοτείτε τα σχέδιά σας

Το ποσό του στεγαστικού δανείου και η διάρκειά του υπολογίζονται με βάση την οικονομική σας δυνατότητα και την αξία της εξασφάλισης.

Ποσό δανείου από 10.000€

Το εισόδημά σας, η πιστοληπτική σας ικανότητα και η αξία του ακινήτου ή των εργασιών επισκευής ή ανακαίνισης διαμορφώνουν το ποσό του στεγαστικού δανείου σας.

  • Εάν αγοράζετε σπίτι, το ποσό του στεγαστικού δανείου δεν ξεπερνά το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιο αγοράς του σπιτιού.
  • Εάν χτίζετε, επισκευάζετε ή ανακαινίζετε το σπίτι σας, το ποσό του στεγαστικού δανείου φτάνει μέχρι το 100% του κόστους των αντίστοιχων εργασιών.
  • Εάν αγοράζετε οικόπεδο για να χτίσετε σπίτι, το ποσό του στεγαστικού δανείου δεν ξεπερνά την αξία του οικοπέδου συν το κόστος των αντίστοιχων κατασκευαστικών εργασιών.

Το ποσό του στεγαστικού δανείου εξαρτάται επίσης από την εμπορική αξία του ακινήτου που προσημειώνεται ως εξασφάλιση:

  • Εάν προσημειώνεται σπίτι, το ποσό του δανείου είναι έως 80% της εμπορικής αξίας αυτού του ακινήτου.
  • Εάν προσημειώνεται οικόπεδο ή επαγγελματική στέγη, το ποσό του δανείου είναι έως 65% της εμπορικής αξίας αυτών των ακινήτων.
  • Την εμπορική αξία των ακινήτων την καθορίζει ανεξάρτητος πιστοποιημένος μηχανικός που πραγματοποιεί τον τεχνικό έλεγχο στα ακίνητα.

Για 2-30 χρόνια

Η διάρκεια του στεγαστικού δανείου σας προσδιορίζεται με βάση τη δόση που μπορείτε να πληρώνετε κάθε μήνα και το είδος του επιτοκίου του δανείου.

Επιπλέον, στη λήξη του δανείου, o νεότερος που συμμετέχει στο δάνειο δεν μπορεί να είναι πάνω από 75 ετών.

Φόρμα Εκτίμησης ακινήτου

Θέλετε να μάθετε την αξία του ακινήτου σας; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Στοιχεία ακινήτου
τ.μ.
Τα στοιχεία σας

Από το Blog μας

  • 3 Λόγοι για να Ξεκινήσεις την επένδυση σε ακίνητα
    3 Λόγοι για να Ξεκινήσεις την επένδυση σε ακίνητα
    31/3/2024

    Η επένδυση σε ακίνητα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αποτελεί μια γνωστή σε όλους διαδικασία καθώς τα ακίνητα λειτουργούν ως επενδυτικά οχήματα εις τον αιώνα τον άπαντα.

  • Μεγάλο άλμα στο κόστος της οικοδομής!
    Μεγάλο άλμα στο κόστος της οικοδομής!
    21/11/2022

    Για αύξηση του συνολικού κόστους των οικοδομών, που φθάνει έως και 30% με 40% , μιλούν ανώτατα στελέχη της αγοράς του real estate η οποία επιβεβαιώνεται από τα πρόσφατα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (EΛΣΤΑΤ).