Αναζήτηση

*

Η εταιρία μας

Μαζί μας, τα όνειρα σας γίνονται πραγματικότητα!

H Forumland ιδρύθηκε το 1999 στην Θεσσαλονίκη ως εταιρία κτηματομεσιτικών υπηρεσιών-σύμβουλοι & εκτιμητές ακίνητης περιουσίας.

Ιδρυτές της εταιρίας είναι ο κ. Σπύρος & κ . Δήμητρα Ντίνου.

Οι άνθρωποι της Forumland με τον επαγγελματισμό, την δημιουργικότητα, το ομαδικό πνεύμα αλλά και το ήθος που τους διακρίνει, κατάφεραν να αναγνωρίζουν και να ικανοποιήσουν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον με στόχο την θετική και άμεση επίδραση στις ζωές των ανθρώπων που επιλέγουν τις υπηρεσίες μας. Η αγορά ενός αξιόλογου ακινήτου είναι μια εξαιρετική κίνηση - δεν αποτελεί, όμως, παρά το θεμέλιο για μια επιτυχημένη επένδυση. Η διαχείριση του ακινήτου είναι αυτή που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την απόδοση και την εν γένει επιτυχία της επένδυσης!

Η αγορά ή η πώληση ενός ακινήτου είναι όνειρο και σκοπός ζωής.

Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι και πιστεύουμε ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Οι άνθρωποι της Forumland είναι νέοι, με δημιουργική διάθεση και ταυτόχρονα διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία για να προσφέρουν ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες . Η επιτυχής και δημιουργική πορεία μας οφείλεται στους συνεργάτες μας. Οι άνθρωποι μας με τον επαγγελματισμό, τη δημιουργικότητα, το ομαδικό πνεύμα αλλά και το ήθος που τους διακρίνει, κατάφεραν να αναδείξουν την Forumland , υπό συνθήκες έντονου ανταγωνισμού, ως την πλέον δυναμική και καινοτόμο παρουσία στο Real -Estate (Διαχείριση ακινήτων) . Ο απώτερος σκοπός της δουλειάς μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας ,η καλύτερη προώθηση των ακινήτων μας με σύγχρονη και στοχευμένη διαφήμιση σε μαζικές αποστολέςplus διαφήμιση σε social media.

Μέσα σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας, η forumland δεσμεύεται να παρέχει ποιοτική εξυπηρέτηση και άμεση ανταπόκριση σε οποιοδήποτε ανάγκη σας και θεωρεί ότι η επιτυχία της κρίνεται από την επιτυχημένη συνεργασία μαζί σας και από την ποιότητα των υπηρεσιών της. Ελάτε στα γραφεία μας για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας!

Σκεφτείτε και αποφασίστε, κέρδος ή ζημία;

Μην χάνετε χρόνο , μην ψάχνετε άδικα! Η Forumland είναι ο δικός σας σύμβουλος!


Σπύρος Ντίνος & Συνεργάτες

ΒασΌλγας 281 & Κύμης 8, Ντεπώ, Θεσ/νίκη, 54655

Τηλ.επικοινωνίας: 0030 2310 334001 / 0030 2310 420369
Fax: 0030 2310 334031